Fakültemizde Eczacılık Alanında Patent ve Faydalı Model Tescil Süreçleri konusunda Seminer düzenlendi.
12 Ekim 2026 | 09:25

Fakültemizde 2026-2027 eğitim öğretim yılı güz yarıyılında 5. Sınıflarda seçmeli olarak yürütülen "ECZ5699 Eczacılık ve Mesleki Girişimcilik" dersi vesilesiyle, 9 Ekim 2026 Cuma günü saat 13.30’da Fakültemiz Konferans Salonunda TÜRKPATENT Sınai Mülkiyet Uzmanı Dr. Fadile EZEROĞLU’nun sunumuyla "Eczacılık Alanında Patent ve Faydalı Model Tescil Süreçleri" başlıklı Seminer Programı düzenlendi.

Program, Dekan Yardımcısı ve bahsi geçen dersin sorumlusu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Onur Kenan ULUTAŞ’ın kısa açılış/takdim konuşmasıyla başladı. Programa Dekan Vekili Prof. Dr. Fatma Nur TUĞCU DEMİRÖZ, Fakültemiz öğretim üyeleri ve elemanları ile öğrencilerimiz katılım sağladı.

Bahsi geçen programda; Dr. Fadile EZEROĞLU Patent Kavramı ve Patentlenebilirlik Kriterleri, İlaç Patentleri, Patent Başvuru Örneklerini içeren kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. 

Fakültemiz öğretim elemanlarının, araştırmacılarının ve öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği program katılımcıların sorularının yanıtlanmasını müteakip, teşekkür belgesi takdiminin ardından sona erdi.

Fakültemizde Eczacılık Alanında Patent ve Faydalı Model Tescil Süreçleri konusunda Seminer düzenlendi. -1

Fakültemizde Eczacılık Alanında Patent ve Faydalı Model Tescil Süreçleri konusunda Seminer düzenlendi. -2

Fakültemizde Eczacılık Alanında Patent ve Faydalı Model Tescil Süreçleri konusunda Seminer düzenlendi. -3

Fakültemizde Eczacılık Alanında Patent ve Faydalı Model Tescil Süreçleri konusunda Seminer düzenlendi. -4

Fakültemizde Eczacılık Alanında Patent ve Faydalı Model Tescil Süreçleri konusunda Seminer düzenlendi. -5

Fakültemizde Eczacılık Alanında Patent ve Faydalı Model Tescil Süreçleri konusunda Seminer düzenlendi. -6

Fakültemizde Eczacılık Alanında Patent ve Faydalı Model Tescil Süreçleri konusunda Seminer düzenlendi. -7

 

background image