11 Ekim 2023 | 14:05

Üniversitemiz tarafından 2022 Yılında Sözleşmesi İmzalanmış Dış Kaynaklı Projelerin Yürütücülerine ve Gazi Teknopark’ta Şirket Sahibi/Ortağı olan Akademisyenlerimize Plaket ve Teşekkür Belgesi takdim töreni 09.10.2023 tarihinde Rektörlükte düzenlenmiştir.

Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyelerimizden Prof.Dr. SULTAN BAYTAŞ, Prof.Dr. FÜSUN ACARTÜRK, Prof.Dr. MÜRŞİDE AYŞE DEMİREL, Prof.Dr. ESRA AKKOL, Prof.Dr. GÖKÇEN EREN, Prof.Dr. İPEK SÜNTAR, Prof.Dr. SİBEL İLBASMIŞ TAMER, Dr.Öğr.Üyesi ABDURRAHMAN OLĞAÇ, Dr.Öğr.Üyesi TAHİR EMRE YALÇIN, Dr.Öğr.Üyesi YAPRAK DİLBER ŞİMAY DEMİR, Dr. IBUKUN OLUWABUKOLA ORESANYA, 2022 Yılında Sözleşmesi İmzalanmış Dış Kaynaklı Proje Yürütücüsü veya Gazi TEKNOPARK’TA Şirket Sahibi/Ortağı Olarak plaket ve teşekkür belgesi almaya hak kazanmışlardır. Ödüller; TÜBİTAK 1001, TÜBİTAK 1002, TÜBİTAK SAYEM, TÜBİTAK 1505, TÜBİTAK 1005, TÜBİTAK 3501, TÜSEB-A, TAGEM, ATO ve Uluslararası Projeler, Girişimcilik Destek Programı ve Akademisyen Ortaklı Şirket kategorileri kapsamında verilmiştir.

Üniversitemizde 2022 Yılı Proje Ödül Töreninde Eczacılık Fakültesi’nden 11 Öğretim Üyemiz Plaket Ve Teşekkür Belgesi Aldı. -1

Üniversitemizde 2022 Yılı Proje Ödül Töreninde Eczacılık Fakültesi’nden 11 Öğretim Üyemiz Plaket Ve Teşekkür Belgesi Aldı. -2

Üniversitemizde 2022 Yılı Proje Ödül Töreninde Eczacılık Fakültesi’nden 11 Öğretim Üyemiz Plaket Ve Teşekkür Belgesi Aldı. -3