Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Fakültemizi Ziyaret Etti
5 Nisan 2024 | 10:48

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Fakültemizi ziyaret etti. Ziyaret sırasında Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya, Dekan Prof. Dr. Erden Banoğlu, Dekan Yardımcısı/ Kozmetoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Fatma Nur Tuğcu Demiröz, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Onur Kenan Ulutaş, Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Aymelek Gönenç, Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Didem Deliorman Orhan, Eczacılık Teknolojisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sevgi Takka, Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Figen Tırknaksız, Farmasötik Toksikoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bensu Karahalil, Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sultan Baytaş, Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Ark, Farmakognozi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Esra Akkol, Farmasötik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Berrin Özçelik, Analitik Kimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hayriye Eda Şatana Kara, Eczacılık Temel Bilimleri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Buket Er Demirhan, Eczacılık İşletmeciliği/Klinik Eczacılık Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Gizem Gülpınar, ve Fakülte Sekreteri Mine İşler yer aldı.

Toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, fakültede gerçekleştirilen etkinlikler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Toplantıda, bölüm başkanlarıyla fikir alışverişi de gerçekleştirildi. Toplantının ardından toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Ziyaret 05042024 1-1

Ziyaret 05042024 2-1