Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 2020 Fark Yaratan Mezun Ödülü Töreni
15 Ekim 2020 | 11:35

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Musa YILDIZ, Dekanımız Sayın Prof. Dr. İlkay ERDOĞAN ORHAN, Dekan Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Gökçen EREN ve Sayın Prof. Dr. İpek SÜNTAR ile Fakülte Kurulu Üyelerimizin katılımlarıyla 14 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 11.30’da “Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 2020 Fark Yaratan Mezun Ödülü Töreni” Zoom Video Konferans yazılımı kullanılarak gerçekleştirilmiştir.

Eczacılık mesleğine vermiş olduğu katkılarla mezunu olduğu Fakültemizin adının duyurulmasına vesile olduğu için “2020 Yılı Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Fark Yaratan Mezun Ödülü” nü almaya Sayın Prof. Dr. Mehmet ÖZTÜRK, Sayın Uzm. Ecz. Esra ZENGİN, Sayın Ecz. Dicle BALBAY layık görülmüş olup, plaket ve berat takdim edilmiştir.