Üniversitemiz Kalite Komisyonu Değerlendirme Ziyareti
21 Ocak 2021 | 13:53

20 Ocak 2020 tarihinde saat 11.00’de Fakültemiz Konferans Salonunda, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR, Araştırma-Geliştirme Kurum Koordinatörü Sayın Prof. Dr. Zeynel SEFEROĞLU ve Sosyal İşler Kurum Koordinatörü Sayın Prof. Dr. Selami CANDAN’dan oluşan Gazi Üniversitesi Kalite Kurulu Üyeleri ile Eğitim-Öğretim ve Dış İlişkiler Kurum Koordinatör Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Aslıhan Selcen BİNGÖL tarafından Üniversitemiz yeni dönem iç değerlendirme çalışmalarının başlatılması ve birimlerle genel değerlendirmelerde bulunulması amacıyla bir değerlendirme ziyareti düzenlenmiştir. Toplantıya Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İlkay ERDOĞAN ORHAN, Gazi Üniversitesi Kalite Kurulu Üyesi Prof. Dr. Gonca ÇAKMAK, Dekan Yardımcısı/Kalite Çalışma Ekibi Başkanı Prof. Dr. Gökçen EREN, Fakültemiz Çalışma Ekibi Birim Koordinatörü Prof. Dr. Hayriye Eda ŞATANA KARA, Eğitim-Öğretim İşlerinden Sorumlu Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İpek SÜNTAR, Kalite Çalışma Ekibi üyeleri Prof. Dr. Ela KADIOĞLU, Doç. Dr. Azime Berna ÖZÇELİK, Doç. Dr. Mürşide Ayşe DEMİREL, Doç. Dr. Aysun ÖZDEMİR ve Doç. Dr. Burak DEMİRHAN ve Fakülte Sekreteri Cüneyt KILIÇ katılmıştır.

Ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR tarafından kurumsal iç değerlendirme süreçleri, birim iç değerlendirme raporlarının hazırlanmasında dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında genel bilgiler verilmiş olup, toplantıya katılım sağlayan hazirun ile karşılıklı istişarelerde bulunulmuştur.