Üniversitemiz Kalite Komisyonu Değerlendirme Ziyareti
29 Eylül 2020 | 09:21

Fakültemizde 28 Eylül 2020 tarihinde saat 13:30’da Dekanlık Toplantı Salonunda Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR, Eğitim-Öğretim ve Dış İlişkiler Kurum Koordinatörü Sayın Prof. Dr. İhsan KALENDEROĞLU, Araştırma-Geliştirme Kurum Koordinatörü Sayın Prof. Dr. Zeynel SEFEROĞLU, Sosyal İşler Kurum Koordinatörü Sayın Prof. Dr. Selami CANDAN’dan oluşan Gazi Üniversitesi Kalite Kurulu Üyeleri tarafından Fakültemize Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) 2020 yılı Kurumsal Dış Değerlendirme, Kurumsal Akreditasyon ve İzleme Programı kapsamında bir izleme ziyareti düzenlenmiştir.Toplantıya Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. İlkay ERDOĞAN ORHAN, Gazi Üniversitesi Kalite Kurulu Üyesi Sayın Prof. Dr. Gonca ÇAKMAK, Dekan Yardımcısı/Kalite Çalışma Ekibi Başkanı Sayın Prof. Dr. Gökçen EREN, Fakültemiz Çalışma Ekibi Birim Koordinatörü Sayın Prof. Dr. Hayriye Eda ŞATANA KARA, Eğitim-Öğretim İşlerinden Sorumlu Dekan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. İpek SÜNTAR ve Fakülte Sekreteri Mine İŞLER katılmış olup, ziyarette Fakültemiz Çalışma Ekibi Birim Koordinatörü Sayın Prof. Dr. Hayriye Eda ŞATANA KARA tarafından kalite süreçleri adına atılan adımlar ve gelişmeye açık yönlerde yapılan iyileştirme çalışmalarına ilişkin sunum yapılmış olup, toplantıya katılım sağlayan hazirun ile karşılıklı istişarelerde bulunulmuştur.