Duyuru
Staj I-II ve III Yaz Stajı Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine
20 Mayıs 2021 | 13:52

 

Staj I - II ve III Yaz Stajları aşağıdaki belirtilen tarihler arasında yapılacak olup, https://pharmacy.gazi.edu.tr/posts/view/title/staj-formlari-218082?siteUri=pharmacy bağlantı adresinde yer alan ilgili formların (Staj İşyeri Eğitimi Başvuru ve Kabul Formu, Eczacılık Fakültesi Staj Sigorta Birimine, Öğrenci Rıza Beyan Formu) staj yapacak öğrencilerimiz tarafından eksiksiz bir şekilde doldurulduktan sonra çıktılarının alınması, mavi renkli kalemle imzalanması (kaşe/mühür/foroğraf gerekli ise tamamlanması) ve taratılarak pdf formatında 01-15 Haziran 2021 tarihleri arasında  “eczaogris@gazi.edu.tr”  ve  “nsehnaz_ozturk@hotmail.com”  adresine e-posta yoluyla gönderilmesi gerekmektedir.

 

E-Posta İle Gönderilecek Belgeler

- Staj İşyeri Eğitimi Başvuru ve Kabul Formu

Eczacılık Fakültesi Staj Sigorta Birimine

Öğrenci Rıza Beyan Formu

- Kimlik Fotokopisi

 

STAJIN YAPILACAĞI TARİHLER

Normal Dönem Stajını Yapacak Öğrenciler İçin Staj Tarihleri

26 Temmuz – 20 Ağustos 2021  (20 İş Günü)

02 Ağustos – 27 Ağustos 2021  (20 İş Günü)

09 Ağustos – 06 Eylül 2021  (20 İş Günü)

Geçen Yıl Pandemi Nedeniyle Yaz Stajını Yapamayıp, İki Stajı Birlikte Yapacak Öğrenciler İçin Staj Tarihleri

26 Temmuz – 20 Ağustos 2021  (20 İş Günü)

23 Ağustos – 20 Eylül 2021  (20 İş Günü)

 

(Geçen yıl pandemi nedeniyle Stajını yapamayıp eksikliklerini bu yıl tamamlayacak olanlar için kesintisiz sigorta yapılacak, staj başvuru formları ayrı ayrı düzenlenip belgelerin hepsi birlikte teslim edilecek ve sigorta girişi başlangıçta yapılıp 2. Stajın bitimine kadar devam edecektir.)

Not:

- Ayrıca Staj Sigorta Giriş Dökümü çıktısı Staj başlangıç tarihi itibari ile e-devlet üzerinden alınarak Eczaneye verilecektir.

- İş Kur aracılığıyla staj yapacak öğrencilere Fakültemiz tarafından sigorta yapılmayacaktır. İş Kur aracılığı ile staj yapacak öğrencilerimiz Staj İşyeri Eğitimi Başvuru ve Kabul Formu üzerine İş Kur aracılığı ile yapacaklarını belirtmeleri gerekmektedir.

 

 

background image