ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE !!
1 Haziran 2020 | 17:38

Fakültemizde dönem sonu değerlendirmeleri, ilgili dersin ilgili yarıyıldaki müfredat konularını kapsayan ödev şeklinde gerçekleştirilecektir. Ödevlerin, derslerin sorumlu öğretim elemanları tarafından hangi tarihlerde verileceğinin bilgisinin öğrencilere Perculus Sistemi üzerinden verilmesi gerektiği Dekanlığımız tarafından Anabilim Dallarına bildirilmiştir. Öğrencilerimizin süreci Perculus Sistemi üzerinden takip etmesi gerekmektedir.

Final takviminde belirtilen gün ve saatler, öğrencilerin değerlendirme evraklarını sisteme yükleyecekleri (ve eşzamanlı olarak öğretim elemanının öğrencilerle paylaşacağı e-posta adresine ve pandemifinal@gazi.edu.tr e-posta adresine gönderecekleri) son tarih ve saatlerdir. Ödevlerin olası intihal durumları turnitin programı üzerinden kontrol edilecektir.