ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR ŞANLIURFA ECZACI ODASI GENÇLİK KOMİSYONU “ECZACILIKTA İSTİHDAM” PROJE YARIŞMASI
29 Mart 2021 | 16:08

ŞANLIURFA ECZACI ODASI GENÇLİK KOMİSYONU “ECZACILIKTA İSTİHDAM” PROJE YARIŞMASI

27. Bölge Şanlıurfa Eczacı Odası Gençlik Komisyonu tarafından düzenlenen "ECZACILIKTA İSTİHDAM" adlı proje yarışması duyuru metni aşağıdadır.

Öğrencilerimize duyurulur.

DEKANLIK

Sayın Dekanımız,

27.Bölge Şanlıurfa Eczacı Odası Gençlik Komisyonu tarafından düzenlenen "ECZACILIKTA İSTİHDAM" adlı proje yarışması ile girişimcilik algısının gelişimi,yenilikçi fikir üretiminin artışı ve sürdürülebilir bir hale gelmesi hedeflenmektedir.Yarışma sonucunda jüri tarafından seçilen projelere çeşitli ödüller verilecek ve projenin hayata geçirilmesi konusunda gerekli destek sağlanacaktır.Projemizin duyurulması ve geniş kitlelere ulaşması için desteklerinizi bekliyoruz.

Soru,görüş ve önerileriniz

için urfaeo@gmail.com adresimizden bize ulaşabilirsiniz.

WhatsApp Image 2021-03-28 at 21.28.20.jpeg