Ödül Duyurusu
19 Ekim 2018 | 09:48

Fakültemiz Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sibel İLBASMIŞ TAMER, Türk Eczacılar Birliği tarafından düzenlenen "2018 Yılı Bilim Hizmet ve Teşvik Ödülü" kapsamında "Teşvik Ödülü" ne layık görülmüştür.

Fakültemiz Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı Öğretim Elemanı Arş. Gör. Dr. Serdar TORT 17-19 Eylül 2018 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen "19th International Pharmaceutical Technology Symposium-IPTS 2018" sempozyumunda, danışmanlığını Prof. Dr. Füsun ACARTÜRK’ün yaptığı "Elektro-çekim Yöntemiyle Hazırlanan Nanolif Yara Örtülerinin İn Vitro/İn Vivo Değerlendirilmesi" başlıklı doktora tezi ile "En İyi Doktora Tez Ödülü" ne layık görülmüştür.

Fakültemiz Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı Öğretim Elemanı Arş. Gör. Dr. Tahir Emre YALÇIN 26-29 Haziran 2018 tarihlerinde Ankara’da düzenlenen “12th International Symposium on Pharmaceutical Sciences” sempozyumunda, "YALÇIN Tahir Emre, İLBASMIŞ TAMER Sibel, TAKKA Sevgi; Stability of Gemcitabine Hydrochloride Loaded LPHNs in Phosphate Buffer Solution and Fetal Bovine Serum" isimli poster ile "Poster Birincilik Ödülü"ne layık görülmüştür.

Öğretim üye ve yardımcılarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

DEKANLIK