Ödül- Arş.Gör.Taylan Turan
15 Eylül 2015 | 14:15

Biyokimya Anabilim Dalımız Araştırma Görevlisi Taylan TURAN 24 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında Isparta’ da katıldığı, Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Hücresel Sinir Bilimleri ve Oksidatif Stres Derneği (Cellular Neuroscience and Oxidative Stres Society)  ortaklığında gerçekleştirilen 1.Uluslararası Beyin Araştırmaları Okulu (International Brain Research School)’unda Prof.Dr. Aymelek GÖNENÇ danışmanlığında “SERUM VITRONECTIN LEVELS AND ANTIOXIDANT STATUS IN PANCREATIC AND COLORECTAL CANCER” başlıklı poster bildirisiyle Birincilik ödülü, “THE INVESTIGATION OF THE EFFECT OF SOME HISTONE DEACETYLASE INHIBITORS ON ANGIOGENESIS IN GLIOMA” başlıklı poster bildirisiyle Üçüncülük ödülü ve kurslardaki başarısı ile de Genç Bilim Adamı Ödülü kazanmıştır.

Arş.Gör.Taylan Turan'ın ödül Törenindeki fotoğrafları için tıklayınız.