Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı Öğretim Üye ve Yardımcılarının Almış Oldukları Ödüller
10 Aralık 2014 | 09:31

Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı öğretim üye ve yardımcılarının almış oldukları ödüller aşağıda belirtilmiştir.

8-10 Eylül 2014 tarihinde Antalya yapılan “17th International Pharmaceutical Technology Sysposium-IPTS 2014” isimli sempozyumda Prof.Dr.Füsun Acartürk’ün danışmanlığında Ecz. Serkan Yener “İnflamatuvar bağırsak hastalığı modelinde nanopartiküler sistemlerin in vitro/in vivo değerlendirilmesi“ teziyle “En İyi Yüksek Lisans Tez Ödülü” nü almıştır.

Gazi Üniversitesi Rektörlüğü II. İŞ FİKRİ YARIŞMASI’da Uzm.Ecz.Serdar TORT ve Ecz.Alptuğ Eren KARAKÜÇÜKAkne ve Uçuk Tedavisinde Etkili Resveratrolün Kombine Yöntemlerle Yeni Nanofiber Formülasyonunun Geliştirilmesi” isimli projeleriyle 1. Mansiyon ödülünü almışlardır.

Gazi Üniversitesi Rektörlüğü II. İŞ FİKRİ YARIŞMASI’da Ecz. Gülen Melike DEMİR  ve Ecz.Tahir Emre YALÇINKırışıklık ve Cilt Lekeleri Tedavisinde Kullanılan Dermatolojik Merhem Formülasyonu Geliştirilmesi” isimli projeleriyle teşvik ödülünü almışlardır.