Fakültemizin 2018-2019 eğitim-öğretim yılı Mezuniyet Töreni 21 Haziran 2019 tarihinde Gazi Konser Salonu’nda yapıldı - Eczacılık Fakültesi
Duyurular

Törene Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. İbrahim USLAN, Lokman Hekim Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Belma KOÇER GÜMÜŞEL, Fakültemiz Öğretim Üyesi Binali Yıldırım Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mehtap UYSAL, Fakültemiz Öğretim Üyesi Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü ve Ankara Eczacı Odası Genel Sekreteri Sayın Prof. Dr. Mustafa ASLAN, Türk Eczacıları Birliği Başkanı Sayın Ecz. Erdoğan ÇOLAK, Ankara Eczacı Odası Başkanı Sayın Ecz. Süleyman GÜNEŞ, İstanbul Ecza Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeleri ve meslek kuruluşlarının yöneticilerinin yanısıra öğretim üyelerimiz, öğrenci velilerimiz ve misafirlerimiz katıldı.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İbrahim USLAN, Dekanımız Sayın Prof. Dr. İlkay ERDOĞAN ORHAN, Türk Eczacıları Birliği Başkanı Sayın Ecz. Erdoğan ÇOLAK ile Ankara Eczacı Odası Başkanı Sayın Ecz. Süleyman GÜNEŞ’in protokol konuşmalarının ardından müzik dinletisi icra edildi.

Dereceye giren öğrencilerimize belgeleri ve hediyeleri takdim edildikten sonra diğer öğrencilerimize Mezuniyet Katılım Belgeleri verildi. Mezuniyet Projesi Poster Sunumunda dereceye giren ilk üç öğrencimiz ile Fakültemiz FarmaEkol Öğrenci Topluluğu mensubu mezun öğrencilerimize plaket ve hediye verildi.

Tören öğrencilerimize Eczacılık Yemini ettirilmesini müteakip Kep Atma ile sona erdi.

Tören bitiminde Fakültemiz bahçesinde öğretim üyelerimizin, öğrencilerimizin, öğrenci velilerinin ve misafirlerimizin katılımıyla Kokteyl düzenlendi.