Fakültemize yeni gelen öğrenciler için oryantasyon sunumu yapıldı
22 Eylül 2017 | 16:04

2017- 2018 Eğitim - Öğretim döneminde fakültemizi kazanarak kayıt yaptıran öğrencilerimize 22.09.2017 tarihinde düzenlenen oryantasyon programı ile fakültemiz ve üniversitemizin tanıtımı yapıldı. Eczacılık fakülteleri içinde, donanım ve personel açısından en iyi fakültelerden biri olan fakültemizle ilgili olarak Fakülte Dekanımız Prof.Dr.İlkay ERDOĞAN ORHAN nitelikli ve kaliteli bir eğitimin, gelecek nesilleri yetiştirmek için bilgi toplumunun gerektirdiği becerilerle donatılmış gençlerden geçeceği vurgusuyla öğrencilere aydınlatıcı bilgiler verdi. Eğitim ve öğretimin çağa uygun olarak sürekli değişen ve gelişen, birikim ve tecrübeler ışığında yenilenen bir süreç olduğunu söyleyerek gençlerin toplumumuzun geleceği, ülkemizin refahı için çok çalışmaları gerektiğini belirtti.

Dekan Yardımcıları Prof.Dr.Uğur TAMER ve Doç.Dr.Murat ŞÜKÜROĞLU da oryantasyon programı kapsamında  hoşgeldiniz konuşması yaparak öğrencilerin fakülte ve üniversite ilgili sordukları soruları yanıtladılar.

Oryantasyon programından fotoğraflar...........>