Fakültemizde Yeni Yıl Kutlaması yapıldı.
3 Ocak 2017 | 07:22

Birlik ve beraberliğimize katkı sağlamak amacıyla fakültemizde mütevazi bir yılbaşı kutlaması yapıldı. Fakülte Dekanımız Prof.Dr.İlkay Erdoğan Orhan, Dekan yardımcılarımız, Prof.Dr.Uğur Tamer, Doç.Dr.Murat Şüküroğlu ve Fakülte Sekreterimiz Sami Şener tarafından düzenlenen kutlamaya akademik ve idari personelin yanısıra, Ankara Eczacı Odası Başkanı Ecz.Süleyman Güneş, Genel Sekreter Prof.Dr.Mustafa Aslan, Ecz. Ahmet Duman, Ecz. Necdet Şenbaba, Sayman Ecz.Candan Aydoğan, Ecz. Mehmet Aydoğan,diğer üyeler ve davetli misafirler ile emekli hocalarımız Prof.Dr. Tevfik Orbey ve Prof.Dr. Nurettin Abacıoğlu  katıldılar. Kutlamada, Dekanımız Prof.Dr.İlkay Erdoğan Orhan, Dekan yardımcılarımız, Prof.Dr.Uğur Tamer, Doç.Dr.Murat Şüküroğlu, Ankara Eczacı Odası Başkanı Ecz.Süleyman Güneş ve Genel Sekreter Prof.Dr.Mustafa Aslan birer konuşma yaparak 2017 yılının ülkemize ve tüm yurttaşlarımıza sağlık, huzur, barış getirmesi dileklerinde bulundular.