Eczacılık Fakültesinden Büyük Başarı (G.Ü. Rektörlük Ana Sayfa Haberi)
29 Aralık 2018 | 01:55

Gazi Üniversitesi Anasayfa da Yayınlanan Habere Ulaşmak İçin Tıklayınız

Eczacılık Fakültesinden Büyük Başarı

Eczacılık Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği tarafından 2021 yılına kadar ulusal akreditasyona sahip ülkemizdeki 10 eczacılık fakültesinden biri olan Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi başarılarıyla gururlandırmaya devam ediyor. Eczacılık Fakültesi ilk olarak “Eczacı Dergisi 2010 Yılı İlaç ve Eczacılık Sektörü Başarı Ödülleri” adı altında düzenlenen Altın Havan Ödülleri’nin 2018 yılı Eczacılık Kurum Ödülü’ne layık görüldü.

21 Aralık’ta düzenlenen törende ödülü alan Fakülte Dekanı Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan, Fakültenin başarısında günümüze dek emeği geçen tüm akademisyenlere teşekkür etti. Prof. Dr. Orhan, ödülün Fakülteye hayırlı uğurlu olması ve başarılı çalışmaların artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

IX. Altın Havan Ödülleri’nde 2018 yılı Araştırmacı Ödülü ise Fakülte Farmasötik Toksikoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bensu Karahalil’in oldu.