Burs Başvurusu Hakkında (Güncellendi)
21 Eylül 2020 | 17:21

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında Burs Başvurusunda Bulunmak İsteyen Öğrencilerin Ekteki Başvuru Formu ve Diğer Belgelerini Hazırlayarak  25.09.2020  tarihi mesai bitimine kadar eczaogris@gazi.edu.tr adresine e-posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

NOT: 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Fakültemiz Bursunu alan öğrencilerimizin tekrar başvuru yapmalarına gerek yoktur. Eczacı Odaları ve diğer kurumlardan burs alan öğrencilerimiz, kendilerinden bilgi/belge istenmesi halinde, Fakültemizin aracılığı olmadığı durumlarda istenen bilgi/belgeleri kendileri takip ederek göndermelidir.

Burs formunda yer alan "Öğrenim sırasında ikamet ettiği yer ve aylık kira/yurt aidatı miktarı" kısımları, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde, eğitim öğretimin uzaktan öğretim yoluyla yapılacak olması nedeniyle boş bırakılmalıdır.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Başvuru Formu (Form İçin Tıklayınız