Atatürk Portresi’nin açılışı 29 Aralık 2016 tarihinde yapıldı.
4 Ağustos 2017 | 14:47

Ankara Eczacı Odasının yaptırdığı cam kırıklarından oluşan Atatürk Portresi’nin açılışı 29 Aralık 2016 tarihinde; Dekanımız Prof.Dr. İlkay Erdoğan Orhan, Ankara Eczacı Odası Başkanı Ecz.Süleyman Güneş, Genel Sekreter Prof.Dr.Mustafa Aslan, Ecz. Ahmet Duman, Ecz. Necdet Şenbaba, Sayman Ecz.Candan Aydoğan, Ecz. Mehmet Aydoğan, diğer üyeler ve bu kıymetli portreyi yapmak için atölyede aylarca emek veren eserin yaratıcısı sanatçımız  ile fakültemiz akademik ve idari personelinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Fakültemizde sergilenmek üzere cam kırıklarından yapılan çok özel bir eser olan Atatürk portresini yaptıran Ankara Eczacı Odası'na ve eserin yaratıcısı sanatçımıza çok teşekkür eder, sağlıklı yıllar ve çalışmalarında başarılar dileriz.

DEKANLIK

Töenden Fotoğraflar