2020-2021 Güz Dönemi Ara Sınav Takvimi (Güncellendi)
16 Kasım 2020 | 17:38

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi ara sınavları çevrim içi sınav etkinliği veya performans görevi, ödev, proje vd. etkinlikler kullanılarak gerçekleştirilebilecektir. Ders sorumlusu öğretim elemanlarımızın hangi yöntemi kullanacağı dersi alan öğrencilere bildirilmelidir. Çevrim içi sınav etkinliğini kullanacak olan öğretim elemanlarımız, ara sınav takviminde belirtilen tarih ve saatleri, çevrim içi sınav etkinlik başlangıç zamanı olarak ayarlamalıdır. Ödev etkinliği için de ara sınav takviminde belirtilen gün ve saatler dikkate alınmalıdır. Ödev etkinliği için belirlenen tarih ve saatler öğrencilerin verilen performans görevi, ödev, proje vd. değerlendirme evraklarını sisteme yükleyecekleri son tarih ve saatlerdir.

2020-2021 Güz Ara Sınav Takvimi