2019-2020 Akademik Yılı Açılış ve Beyaz Önlük Giyme Töreni
28 Ekim 2019 | 11:00

Fakültemizin 2019-2020 Akademik Yılı Açılış Töreni ve Beyaz Önlük Giyme Töreni 25 Ekim 2019 tarihinde Fakültemiz Konferans Salonunda Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Alper CEYLAN, Erciyes Üniversitesi Rektör Danışmanı Sayın Prof. Dr. Adem KALINLI, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanı Sayın Dr. Hakkı GÜRSÖZ, Ankara Eczacı Odası Başkanı Sayın Ecz. Taner ERCANLI ile Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra çok sayıda öğretim elemanımız, velilerimiz ve öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Törenimiz; saygı duruşu-istiklal marşı ve müzik dinletisini müteakip, Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. İlkay ERDOĞAN ORHAN’ın açılış konuşmasıyla başlayarak Protokol konuşmaları ile devam etmiştir.

Fakültemizin yoğun müfredatına rağmen azimle ve başarıyla çalışıp dönem birincisi olarak seneyi tamamlayan öğrencilerimize plaket verilmiştir. Dönem birincisi öğrencilerimiz; 2. sınıf Yavuz Emir ALTIN, 3. sınıf Tuğçe ARSLAN, 4. sınıf Merve ÇALIMCI, 5. Sınıf Beyza AKYÜZ’dür.

Fakültemize 2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonucunda aldıkları en yüksek puanlarla giren ilk üç öğrencimize; Ömer Faruk RÜŞEN, Nurcan PERİŞAN, Esra Tuğçe IBRIK’a ders kitapları hediye edilmiştir.

Törenimiz Eczacılık mesleğine adım atmanın sembolü olan Beyaz Önlük Giyme Töreni’ni müteakip sona ermiştir.

 

 

 

 

 

 

background image