16. Ulusal Hasta Bilgilendirme Yarışması Hakkında
27 Aralık 2018 | 13:43

Ankara Eczacı Odası bünyesinde faaliyet gösteren AEO Gençlik Komisyonu tarafından her yıl düzenlenen Ulusal Hasta Bilgilendirme Yarışması 25-28 Nisan 2019 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecektir. Yarışmaya, kurallar gereği yarışmacı olarak sadece 4. veya 5. Sınıf öğrencileri katılabilecektir. Yarışmayı izlemek ve kongreye katılmak isteyen öğrenciler için herhangi bir şart bulunmamaktadır.

Katılımcılar için paket ücret tutarı 380 TL’dir. Pakete dahil olan hizmetler şunlardır:

Konaklama

Gala Yemeği

Kongre Ücreti

Konaklama hariç 4 günlük kongre katılım ücreti ise 130 TL’dir. Pakete dahil olan hizmetler şunlardır:

Kongre Ücreti

Öğle Yemeği

Yarışmacı olarak katılacak öğrencilerin konaklama ve kongre ücreti AEO tarafından karşılanacak olup ulaşım masrafları öğrencilere aittir. Kongreye yarışmacı veya  katılımcı olarak gitmek isteyen öğrencilerimizin 28 Mart 2019 tarihi mesai bitimine kadar Öğrenci İşleri Birimimize isimlerini bildirmeleri gerekmektedir.