10. Yarıyıl Stajını (Staj IV) Yapacak Öğrencilerin Dikkatine
11 Aralık 2019 | 11:13
  • Ankara Eczacı Odası Web sayfasında yayınlanan formu doldurarak staj başvuru yapan ve Ankara Eczacı Odası tarafından staj yapacakları eczaneleri belirlenen öğrencilerin listesi ektedir. 1.Liste. (Not: Listedeki öğrencilerin isimlerinin karşısında bildirilen eczaneler ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.)
  • 10. yarıyıl stajını eczanede yapacak öğrenciler (Ankara Eczacı Odası tarafından eczaneleri belirlenenler hariç) tarafından seçilecek, Ankara il sınırı içinde olan eczane listeleri ektedir. Ayrıca listeler öğrenci işleri karşısındaki panoya da asılacaktır. 2.Liste
  • 10. Yarıyıl Stajını Yapacak Öğrenciler (Ankara Eczacı Odası tarafından eczaneleri belirlenenler de dahil) Staj Yapacakları Eczane veya Kurumu Kesinleştirdikten Sonra Eczane/Kurum Adını, Adres Bilgilerini ve Telefon Numarasını 31 Aralık 2019 Salı Günü Mesai Bitimine Kadar Öğrenci İşleri Birimine Bildirmeleri Gerekmektedir.