10. Yarıyıl Stajını (Staj IV) Yapacak Öğrencilerin Dikkatine
11 Ocak 2021 | 14:33

28.12.2020 tarih ve 206-2 sayılı Fakülte Kurulunda COVID-19 Pandemisi kararlarına istinaden 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar dönemine mahsus olmak üzere “ECZ 5132 Staj IV” zorunlu stajını yapacak öğrencilerimizden Rıza Beyan Formu alınarak bulundukları il sınırları içerisinde staj yapmaları hususunun bahsi geçen karar doğrultusunda uygun olduğuna karar verilmiştir.

https://pharmacy.gazi.edu.tr/posts/view/title/staj-formlari-218082?siteUri=pharmacy bağlantı adresinde yer alan aşağıda belirtilen formların staj yapacak öğrencilerimiz tarafından eksiksiz bir şekilde doldurulduktan sonra çıktılarının alınması, mavi renkli kalemle imzalanması (kaşe/mühür/fotoğraf gerekli ise tamamlanması) ve taratılarak pdf formatında en geç 05 Şubat 2021 tarihine kadar  “eczaogris@gazi.edu.tr”  ve  “nsehnaz_ozturk@hotmail.com”  adresine e-posta yoluyla gönderilmesi gerekmektedir.

10. Yarıyıl Stajını Ankara’da Eczanede Yapacak Öğrenciler için Ankara Eczacı Odası tarafından belirlenenler Eczane listesi için  TIKLAYINIZ.

E-Posta İle Gönderilecek Belgeler

- Staj İşyeri Eğitimi Başvuru ve Kabul Formu

- Eczacılık Fakültesi Staj Sigorta Birimine

- Öğrenci Rıza Beyan Formu

- Kimlik Fotokopisi

STAJIN YAPILACAĞI TARİHLER:

22/02/2021 -  04/06/2021     (70 İş Günü)

Not:

Ayrıca Staj Sigorta Giriş Dökümü çıktısı e-devlet üzerinden alınarak Eczaneye verilecektir.

- İş Kur aracılığıyla staj yapacak öğrencilere Fakültemiz tarafından sigorta yapılmayacaktır. İş Kur aracılığı ile staj yapacak öğrencilerimiz başvuru formlarını gönderirlerken İş Kur aracılığı ile yapacaklarını belirtmeleri gerekmektedir.